Friday, July 23, 2010

Vihm ja veel kord vihm

Ma ei teagi, kaua me siin Cambodias juba oleme olnud, üle nädala ilmselt. Siin olles ei saagi aru, mis päev on .. suht kiirelt lähevad nad.

Anyway päris haigelt on siin vihma kallanud, päevas 3-4x kindlasti, yldjuhul mingi hommikuti ja pärast lõunat. Päikest pole ammu näinud, tho yleeile oli korraks mingi 1h vist.

Õhtuti on suht chill siin, ega siin v2ga muud peale õllede tegemise õhtul teha pole:D Mõtleme sinna Angkow wati minemise yle, mingi 7-8h vist on yks ots bussiga eks näis aega õnneks veel on. 1 augustil lendam bangkoki tagasi ja siis 3 õhtul juba euroopa poole again..

Täna failisin esimest korda siis totaalselt söögiga. võtsin mingi total tundmatu nimega söögi: Amok. Total crap, mingi kookose värk kastmes .. no good ja vana hea carbonara pasta tegi imesid.

Homme on plaan minna kohalike koskede juurde ..

Ahjaa lol mingis kohalikus väikeses zoos käisime ka. Mõned krokodillid, kalad ja siis obv maod ..Tuiasin tuimalt kiirelt kõigist mööda .. siis fortune kysib ou siin oli keegi v. Ma kiirelt ah hui teab, ilmselt tyhi. Tyyp läks klaasi äärde konkreetselt lähedale ja mingi mati alt lendas obv sylitav mingi kobra v2lja. LOL kus tyyp ehmatas, tra nalja kui kauaks .. Cobra obv elu leilis, kogu klaas mürki täis

Homme ilmselt korra veel silmaarsti juurde, päris ok silmad pole, aga l2hevad vaikselt ikka paremaks.

Viskan paar pilti ka telefonist, mis siva arvutisse lasin

master kalapüügivahend

kerge vihm ja torm kuskil saarel bungalows vms

veel mingi pilt saarelt

ja veel mingi pilt kuskil saarel vist.

ok eks mingi p2ev viskab midagi juurde
t2na ilmselt kerge pidu again

No comments:

Post a Comment