Saturday, July 17, 2010

Reis merel

Eile sai käidud paadiga siis merel. P2ris normal  trip oli. Kolmekordne paat tuias siin saarte vahel ringi. Käisime siis yhel saarel ja mööda jõge kõndisime, p2ris fun oli. Vihmamets oli siuke standard pigem, ei mitte midagi erilist. Vihma sajas tho peaagu terve p2eva, kuid sitaks ilus oli ikkagi. Vihmavaba päeva Cambodias ei olegi saanud vist. Rand oli sitaks kena, 7km tyhjust mingi looduskaitse ala vms.

Eile õhtul sai normal tina pandud ja obv ommiku ärkan pohmellis ja tra siuk tunne, et silm kukub peast välja. Haige mingi põletiku lampi saand vms, käisin arstil sain mingeid silmatilkasid. Nädala pärast uuesti kontrollima minema, loodame, et läheb paremaks.

Homsks rentisime paadi (55 usd hommikust päikseloojanguni lol) ja lähme kalale. Ma ilmselt ujuma ei saa silma tõttu paar päeva. Alkot ka raisk ei tohi tarbida. Sügeleb ka as hell .. ehk hommme on juba lihtsam

Telefonist võtsin yhe pildi ka. Randadest jms viskan homme/ylehomme pildid. need digikas ei viidsi otsida atm  ja see nett on ka siin nagu on hotellis ..

Standard ohtu rannas ja obv gin "bucket"

No comments:

Post a Comment