Tuesday, July 13, 2010

Lennujaam "jälle"

Jälle siis jõudnud lennujaama. Hetkel passime Bangkoki lennujaamas ning ootame oma lendu Cambodiasse Phnom Pheni ( ei oska siiamaani kirjutada ja ei viidsi googeldada ka, kuidas õigesti kirjutatakse). Phnom Pehnist tuleb mingi 4-5h takso sõit Sihanoukville, kuhu jääme mingi 16ks päevaks paigale. Ei olegi veel plaaninud, mida seal teha. Ilmselt rannas, siis mingid kohalikud vaatamisväärsused. Angkor Wati peaks ka ehk külastama, kuid see on ka mingi  ~500km kaugusel, tho ehk elab üle.

Nendest lennujaamadest ning nendes vahtimisest on küll korralikult siiber. Nahhui igal pool poöle ~3h ennem kohal ja vahi ja vahi ..

Bangkok oli siuke ma ei tea, nii ja naa linn. Söögid/joogid on pigm kallimad kui Eestis. Obv suur linn ka, taksojuhi jutu järgi ca 12 milli elanikku. Üli sitane on ka obv see linn. Tina panemine pigem kallis, öösel on t2navad litse ja ladyboysid paksult täis .. ei tea, pigem pole minu maitse järgi linn. Tagasi tulle cambodiast oleme ka 2 ööd Bangkokis. Mõtleme, et lähme maofarmi ja krokodilli omasse ehk, eile ei jõudnud enam ..

OK aga mis siis ikka, ei viidsi rohkem kirjutada.

Panen lambi pildi ka lennujaamast :D
(lisan ehk hiljem see nett on nii fcked up siin, ei saa pilti laadida)

No comments:

Post a Comment